Home / Fest / Takketale
takketale

Takketale

Takketale – eksempel på en sjov takketale

Der kan være mange årsager til, at man skal holde en takketale. Det kan bl.a. være til en konfirmation, til et bryllup, eller til en fødselsdag. Uanset anledningen, så er det en god idé at forberede den, da det ikke er nemt at finde på noget, når du står foran en hel forsamling. Derfor anbefales det at skrive den på forhånd.

Det er ikke alle, der synes, det er lige sjovt at høre på taler. Faktisk er det kun ganske få, der synes det. Derfor er det en god idé, hvis du gør lidt ekstra ud af, at den ikke bliver alt for tør. Det kan man gøre på flere måder, men det er dog bedst, hvis du har fokus på at skrive en takketale, der kan få folk til at grine en smule.

Hvis det ikke er noget, du mener, du selv har kompetencerne til, så kan du heldigvis få lidt inspiration her på siden. Herunder finder du nemlig et godt og kort eksempel på en sjov takketale. En takketale skal nemlig ikke være alt for lang.

Eksempel på sjov takketale

Hej alle sammen,

Først og fremmest, så vil jeg blot sige tak, fordi I har haft lyst til at deltage i dag. Det er en stor dag for mig i dag, og derfor betyder det meget for mig, at jeg er omgivet af mine nærmeste venner og familie. Jeg vil også gerne sige mange tak for de flotte gaver, I hver især har taget med til mig. Dem er jeg rigtig glad for!

Men mest af alt, så er jeg faktisk taknemmelig for, at I er villige til at lade bilen stå, så vi kan få en masse gode drinks indenbords. Det er jo trods alt derfor, vi er samlet i dag – næsten da. Jeg har lovet, at vi skal holde en stor fest, og det har jeg ingen ambitioner om ikke at opfylde, så lad os bare tage den første skål nu: skål!

Jeg har ikke lyst til at snakke i alt for lang tid, og de fleste af jer er sikkert allerede træt af, at høre på. Det er dog vigtigt for mig, at jeg får takket for jeres nærvær på denne dag. Det er jeg rigtig glad for. Men nu skal det jo ikke være alt for sentimentalt, så derfor synes jeg faktisk bare, at vi skal have en skål mere, skal vi ikke?

Nå. Nu synes jeg også, jeg har fået snakket og takket nok, så skal vi ikke hellere få fokus på at få tømt vinen i vores glas? Så må vi se, hvor længe I kan holde med ud endnu. Bund eller resten i håret – skål!

Hvis du vil se et eksempel på en ekstra sjov takketale så kig Anders Matthesen her.

Check Also

25 års jubilæum

25 års jubilæum

Det er noget helt unikt at kunne fejre et 25-års jubilæum. Det er gældende, uanset ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *