Home / Andre / Hold en fest for din kanin
hold en fest for din kanin

Hold en fest for din kanin

Der er intet bedre end af fejre dem, som man holder af. Og det gælder selvfølgelig også din kanin – fordi den fortjener det bedste. Men hvordan holder man en virkelig fed fødselsdag for din kanin? Vi giver dig opskriften her. 

Fødselsdagskagen

Den man køber

Du kan købe denne lækre og sunde fødselsdagskage til kanin, som er kornfri. Hermed kan du give din kanin en rigtig lækker godbid med god samvittighed. 

Den man selv laver

Hvis du selv skal bygge en fødselsdagslagkage, så skal den selvfølgelig bestå af din kanins favorit frugter. Om det er vandmelon, æble, banan eller gulerod, det ved du bedst selv. Hvordan bygger man kagen? Man starter med at skære frugterne ud i cirkler, som er 1 centimeter tykke. Herefter stabler man dem ovenpå hinanden, hvor man starter med de største nederst og bygger op. Og husk flaget på toppen.

Pynt

Til en rigtig fødselsdag inkluderer selvfølgelig flag. Så husk og købe flag til at hænge op. Det er blevet meget populært og købe stof flag, de er også mere bæredygtige, da de kan bruges igen og igen. Søstrene Grene har ofte en masse forskellige flag. Du kan også lave flag ud af hama perler. Du kan finde en opskrift på hama perle flag på Pinterest. Generelt så er pinterest en super god hjemmeside, hvid du har brug for ideer til pynt til en fest. 

Lege

Alle fester har gode festlege. Mangler du ideer til festlege, så tag et kig her på siden. Kaniner er nogle legesyge bavianer. Derfor skal der selvfølgelig være en lege til din kanins fødselsdag. Du kan enten købe kanin tilbehør til din kanin på denne hjemmeside eller du kan se her, hvordan du kan lave hjemmelavet kanin legetøj. Du skal altid huske, at når du leger med din kanin, så skal du være til stede. Din kanin skal måske lige lære, hvordan man bruger legetøjet. Så du skal altid hjælpe din kanin i gang. På samme måde som med børn, så vil din kanin stoppe med at lege, hvis den ikke kan finde ud af legetøjet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *