Home / Fødselsdag / Underholdning til 50 års fødselsdag
underholdning til 50 års fødselsdag

Underholdning til 50 års fødselsdag

Indslag og underholdnig til 50 års fødselsdag – sjove ideer.

Skal du snart til en 50 års fødselsdag hos en, du holder meget kært? Om det så er din mor, en af dine gode venner eller din søster, så er det altså vigtigt at gøre denne dag til noget særligt, og det kan man eksempelvis gøre med nogle spændende og anderledes indslag.

Der er ikke nogen, som synes, det er sjovt at skulle kæmpe sig gennem lange og kedelige taler, så du skal helt sikkert være den, som gør noget andet, og som nærmest vælter gæsterne af deres stol. Her kommer der 3 gode ideer til det.

sjov til 50 års fødselsdag

Sjove ideer og indslag til 50 års fødselsdagen

En komiker

Hvis man gerne vil sætte gang i fødselsdagen, er det selvfølgelig vigtigt med underholdning, som kan få folk til at grine – og hvem gør det bedre end en komiker?

Det er en sjov ide at hyre en komiker til en 50 års fødselsdag, da man på denne særlige dag godt kan gøre lidt ekstra ud af det, da det netop er en stor og rund fødselsdag – halvvejs til 100. En komiker gang få løftet stemningen, og hvis det skal være fuldstændigt gennemført, kan du jo prøve at se, om det er muligt at få nogle jokes om fødselaren med – det vil i hvert fald komme bag på alle og stensikkert være et hit.

En omgang folkedans for alle gæsterne

Hvis du gerne vil bidrage med et indslag, hvor alle kan være med, kunne det også være en mulighed at hyre nogle, som kan sætte gang i noget folkedans. 

Når det er en 50 års fødselsdag, vil der nok være et flertal af folk, som alligevel ikke er alt for gamle, så der skal nok være en masse gæster, som har lyst til at give den gas til skør musik. Med et skørt og anderledes indslag som folkedans, skal der i hvert fald nok blive skabt en helt fantastisk og festlig stemning, som alle vil elske at være en del af – især fødselaren.

En humoristisk sang

Hvis du gerne vil gå mere personligt til værks med dit indslag, kan du jo også vælge at skrive din helt egen sang, hvor du tager udgangspunkt i fødselaren og alle de ting, som du har oplevet med vedkommende.

Det er også en stor ting at fylde 50 år, så for fødselaren kan det også være meget rart at få nogle kærlige ord med på vejen, også selvom det måske bliver blandet sammen med noget sjovt. For sjovt skal det også være, hvis det skal være et underholdende indslag, som ikke bliver hverken kedeligt eller langtrukkent. Så frem med blyant og papir, og sæt fantasien i gang, så du kan få skrevet en underholdende og personlig fødselsdagssang.

Få lidt inspiration her (Credit: Jonny Haldrup):

Check Also

sjov til 60 års fødselsdag

Sjov til 60 års fødselsdag

Sjov og indslag til 60 års fødselsdagen, så I får den perfekte underholdning! Hvis du ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *