Home / Fest / Tour de chambre
tour de chambre

Tour de chambre

6 ideer til din første tour de chambre 

Du er lige flyttet på kollegie. Du har slæbt de få møbler du havde stående på ungdomsværelset op på fjerde sal, og suppleret med at låne, tigge og klunse dig til resten.

Du er nu en stolt kollegianer, med fælleskøkken, fælles bad og fælles toilet, og så har du tilmed lige fundet ud af at du er nabo til en skægget fyr fra DTU som måske, måske ikke hører øresønderrivende dødsmetal samtidig med at du skal studere.

Og som om det ikke var nok, så er flyeren nu gået rundt på gangen. Der skal holdes tour de chambre, for sådan rigtig at ryste jer sammen.

Men frygt ej, for nu har du fundet guldminen over ideer til at indrette dit chambre til sin første tour.

Sjove ideer til Tour de Chambre

Familien Adams

Kulthittet fra 1992 er det perfekte tema til en tour de chambré. Det eneste du skal sørge for er at anskaffe dig en masse nervøst velour i mørke farver og hænge det så det dækker vægge og lofter.

Server rødvin, pynt op med roser uden hoveder og hav sort eye-liner klar til at få alle der entrere dit domicil til at ligne Onkel Fester. 

Som en ekstra bonus kan du insistere på at kysse enhver der siger noget der lyder tilnærmelsesvist fransk på hånden imens du gentager ”oh Tish, I love it when you speak french”.

Snehvide

Hvem vil ikke gerne være prinsesse, og slutte aftenen af med at blive kysset af prinsen?

Sørg for at rydde godt op på dit værelse, men du må for guds skyld ikke støvsuge. Optimalt importerer du støv fra de andres værelser, så der ligger et godt lag på gulvet.

Derefter ifører du dig en fin kjole, gerne i sort, rød, hvid og blå, og lægger dig på sengen med lukkede øjne, og venter på at dine gæster kysser dig vågen.

Der er bonuspoint for at hyre en gruppe lokale børn til at være dværgene der lukker dine gæster ind og forklarer dem at du har sovet i hundrede år. 

Klods Hans

Du tænker måske at det er noget med at samle mudder og ride rundt på et æsel, men nej. Det er endnu et prinsesseforslag.

Stil en stol midt i rummet, gerne stablet op på et par bøger, så du kommer til at sidde rigtig højt. Du kan eventuelt pynte den ved at smide et lagen over den.

Skru helt op for radiatoren så der er rigtig varmt, og sæt dig på din trone med et glas vin.

Hver gang en gæst kommer ind, siger du: ”Dur ikke, væk” og vifter afvisende med hånden.

Verdens undergang

For at dette skal virke skal du helst have så få møbler som muligt, men heldigvis er du studerende og bor på et kollegie, så den del er allerede klaret.

Du stiller din skraldespand lidt ude fra væggen, fylder den med papir og sætter ild til indholdet, hvorefter du håber på der ikke går ild i selve skraldespanden. Eventuelt kan du fylde en masse batteridrevne fyrfadslys ned i den i stedet, så undgår du også røgskader.

Derefter iklæder du dig gammelt, beskidt og laset tøj, gerne med bar overkrop, maler dig selv i ansigtet som om du var medlem af en stamme, og hver gang folk kommer ind siger du ”Welcome to the Thunder Dome!” Hvorefter du komplimenterer noget af gæstens påklædning og derpå spørger om de vil bytte det for en rulle toiletpapir – toiletpapir er guld i et postapokalyptisk samfund.

Der er bonuspoint for at printe et stort billede af atomvinter og klistre det uden på din rude, så du rigtig kan sælge illusionen om at verden er gået under.

Panic Room

Først fylder du hele den ene væg med tv-skærme der viser overvågningsbilleder af folk der er brudt ind på kollegiet. 

Prøv eventuelt at høre om der er nogen der har fjernsyn, computere, tablets eller lignende du kan lån, bare inden du går ud og bruger 100.000 kroner på fladskærmsfjernsyn til din første tour de chambre. 

Derefter stiller du en metalreol med dåsemad op ad den anden væg, og lægger et brunt tæppe på gulvet.

Så ifører du dig pyjamas og sætter dig på tæppet, hvor du holder om dig selv og rokker frem og tilbage imens du siger ting som ”I can’t believe this is happening” og ”Get out of my house”.

Woodstock ’99

Kan du huske dengang i 1999 hvor man prøvede at genskabe Woodstockstemningen og det endte med optøjer og kampklædt politi?

Hvis du bor på kollegie nu, så kan du nok ikke, men det er alligevel et glimrende bud på et tour de chambre tema.

Start aftenen med en god gang hippiekærlighed, langt hår, god musik og kom hinanden godt ved. Der skal være god karma, der skal krammes en masse og der skal synges fællessang.

Hen mod slutningen af aftenen tænder du en masse stearinlys for at emulere flammer. 

Det hele topper du af med at få en af dine venner til at klæde sig ud som kampklædt politimand, der kommer løbende ind og forsøger at få styr på hippieoptøjerne.

Der er bonuspoint for at få gæsterne lagt i håndjern.

Check Also

25 års jubilæum

25 års jubilæum

Det er noget helt unikt at kunne fejre et 25-års jubilæum. Det er gældende, uanset ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *