Home / Fest / Quiz til fest
quiz til fest

Quiz til fest

Hvorfor medtage en sjov quiz til din næste fest? Her er quiz spørgsmål perfekt til fest.

Her kan du læse, hvorfor det er en strålende ide at medtage en quiz til din næste fest. 

Der er mange grunde til, at du helt klart bør overveje at tage en quiz med til din næste fest. Du kan læse, hvorfor det er en god ide nedenfor. 

1: Spil drukquiz

Skal der gang i festen? Så starter du en god omgang drukquiz. Det er en quiz, hvor personen, der svarer forkert, skal tage et shot eller en tår af sin øl. Det kan meget hurtigt blive en vild omgang og gå vildt for sig. Det er sjovt og morsomt. Så kan I spille, indtil det stikker helt af. Der er også en vis ide i, at I vælger at lade vinderen af quizzen uddele fem tårer til en af taberne. Det handler bare om gode vibrationer og at skabe god stemning mellem jer. Det sker bedst ved, at I tager hånd om hinanden med en god omgang drukquiz.

2: Godt opvarmningsmiddel

Hvad end I vælger at drikke jer i hegnet eller ej, så er en god omgang quiz en god måde at varme op på. Det skaber en vis stemning og gør, at I er klar til aftenen, der venter forude. Om I vælger at drikke eller ej, så bliver det uden tvivl en god energi, der skabes af, at I drikker i fællesskab. Det kommer til at bidrage til den gode stemning med det perfekte opvarmningsmiddel. Det er ikke kun et godt opvarmningsmiddel, det er også et godt stemningsskabende middel. 

3: Skab fællesskab

Nu er det selvfølgelig ikke alle, der kan tåle at tabe. Der findes folk, der har forladt fester og selskaber, hvis de eksempelvis har tabt i Beer Pong. Hvis du ved, at sådan en type deltager i festen, skal du nok ikke tage quizzen med. Heldigvis er det de færreste, der er sådan. Det betyder, at quizspillet kommer til at skabe harmoni og god stemning. Det vil bringe jer sammen. Smil på læberne, god stemning, god atmosfære i luften. Dét er, hvad en rigtig fest handler om.

Check Also

sjove quiz spørgsmål

Sjove spørgsmål til sjov quiz

Er du på udkig efter sjove spørgsmål, der let kan indsættes i den sjove quiz ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *