Home / Fødselsdag / Sjov til 60 års fødselsdag
sjov til 60 års fødselsdag

Sjov til 60 års fødselsdag

Sjov og indslag til 60 års fødselsdagen, så I får den perfekte underholdning!

Hvis du skal arrangere et sjovt indslag til en 60-års fødselsdag, skal der selvfølgelig tages højde for, at mange af gæsterne sandsynligvis er i en alder, der begrænser dem lidt. Det ændrer dog ikke på, at der fortsat er et hav af gode muligheder.

Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har, er der nævnt tre idéer herunder. Fælles for dem alle er, at de ikke kræver den store energi eller aktivitet. Derfor egner de sig også godt til en 60-års fødselsdag.

Underholdning og sjove ideer til 60 års fødselsdag

Herunder finder du bedste ideer du kan bruge som underholdning til 60 års fødselsdagsfesten.

1. Quiz

Der skal ikke herske tvivl om, at en quiz altid er et hit. Det kræver dog, at man har forberedt den på forhånd. Har man ikke det, ender det sandsynligvis blot med at være noget makværk. Hvis du har i sinde at udarbejde en lille quiz til en fødselsdagsfest, er det selvfølgelig oplagt, at quizzen handler om fødselaren.

Hvis du har gjort dig overvejelser om dette, men ikke helt ved, hvordan du skal bære dig ad med det, skal du blot gøre brug af Kahoot. Det er en god måde at gøre det på, men det kræver dog, at du har en stor skærm eller en projektor, hvor spørgsmålene kan vises på. Har du det, er det klart den bedste løsning.

2. Optræden fra musiker eller band

Det er også oplagt at hyre en musiker eller et band til festen. Det er ikke alle, der overvejer dette, fordi de tror, at det er for dyrt. Det behøver det dog ikke at være. Der findes et hav af dygtige musikere og bands, der gladeligt spiller til fødselsdagsfester mv. til gode priser.

Du får selvfølgelig ikke en optræden fra en af landets største musikere for 2.000 kr., men for musikere eller bands, der blot optræder på hobbybasis, er det en fin hyre. Derfor kan det sagtens lade sig gøre, uden at du skal bruge en mindre formue på det. Det er ensbetydende med, at det bestemt også er værd at overveje.

3. Book en fantastisk tryllekunstner

Hvis ens mål er at skabe en fødselsdagsfest, der er noget udover det sædvandlige så bør man overveje en tryllekunstner. Danmark har et stort udvalg af dygtige tryllekunstnere. Man behøver ikke være bange for at der kommer en lidt stram og selvhøjtidelig tryllekunstner med høj hat, som man ofte har set før – næ nej, de fleste tryllekunstnere optræder med en moderne stil som alle gæsterne med det samme vil blive dybt betaget af når først de magiske tricks begynder at ske.

Hvis I vil have en anbefaling på en specifik tryllekunstner, så anbefaler vi Anders Møller. Anders er en af landets dygtigste tryllekunstnere. Han er ung og optræder med en masse humor så alle vil kunne blive betaget af de utrolige ting og mystiske sager, der sker igennem showet. Anders har specialiseret sig i at trylle til fødselsdagsfester over hele landet, så hvis man vil have et show, som gæsterne vil elske, så er et trylleshow med ham et sikkert valg.

Book denne tryllekunstner på Anders-magic.dk.

4. Mal et maleri til fødselaren

Hvis du gerne vil arrangere et indslag, hvor alle kan være fælles om noget, er det oplagt at male et maleri til fødselaren i fællesskab. Der skal blot stilles et lærred og malegrej til rådighed. Herefter kan folk vælge, om de har lyst til at tilføje noget til maleriet – og hvor meget de har lyst til at tilføje til det.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det vil være en stor succes. Der er mange, der vil synes, at det er en sjov idé, mens fødselaren vil sætte stor pris på at få maleriet, da det kan minde ham eller hende om dagen. Derfor er der flere årsager til, at dette er et godt indslag.

Check Also

underholdning til 13 års fødselsdag

Underholdning til 13 års fødselsdag

Underholdning til 13-års eller teenage fødselsdagen – 3 sjove ideer og indslag Hvis du skal ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *