Home / Fødselsdag / Underholdning til 13 års fødselsdag
underholdning til 13 års fødselsdag

Underholdning til 13 års fødselsdag

Underholdning til 13-års eller teenage fødselsdagen – 3 sjove ideer og indslag

Hvis du skal arrangere en 13-års fødselsdag, skal du selvfølgelig også arrangere en form for underholdning. I denne sammenhæng har du faktisk et hav af valgmuligheder, hvilket kan gøre det vanskeligt at spore sig ind på, hvad man bør vælge.

Find de sjoveste ideer og indslag til underholdning til 13 års fødselsdagen her

Heldigvis bliver du herunder præsenteret for tre sjove idéer, der kan give dig lidt inspiration. Det betyder, at der naturligvis også er en af disse forslag, der vil passe godt til den fest, som du skal arrangere – uanset om det er for den nærmeste familie eller det er for hele klassen.

1. Book en tryllekunstner

Dette er et lettere atypisk forslag. Det er nemlig de færreste, der tænker over, at det faktisk er muligt at hyre en tryllekunstner til at optræde til en 13-års fødselsdag. På trods af, at de færreste tænker, at det er muligt, er der faktisk rig mulighed for det.

Der findes et hav af dygtige tryllekunstnere, der kan bookes til gode priser. Mange af dem har endda speciale i at optræde overfor børn. Derfor er det oplagt, at det er en sådan tryllekunstner, du går efter, hvis du har i sinde at overraske børnene med en masse magi og tryllekunst.

2. Hvorfor rejser gæsterne sig?

Her er der tale om en leg, hvor fødselaren kommer i fokus. Den er heldigvis rigtig enkel, hvorfor det er ganske nemt at forklare reglerne. Der skal bruges nogle store stykker papir eller pap, som her især skal have en tekst, som kan få folk til at rejse sig.

Dette kan fx være en tekst som ’Alle der spiller fodbold’. Fødselaren må ikke se, at dette skilt vises til de andre børn, og skal dernæst forsøge at gætte, hvorfor folk har rejst sig op. Er det førnævnte skilt, der er blevet vist, skal alle, der spiller fodbold rejse sig op.

3. Tegn & Gæt

Hvis der er en leg, der aldrig rigtigt går af mode, så er det Tegn & Gæt. I og med, at det er en leg, der i mange år har været kendt, er det også en leg, som de fleste allerede kender. Derfor er du næppe nødt til at forklare reglerne.

Det er dog en leg, der kræver lidt forberedelse, da der selvfølgelig skal bruges en række rekvisitter hertil. Det er dog enten noget, som de fleste allerede har – og hvis ikke, er det i hvert fald noget, der er nemt at anskaffe sig. 

Find mange flere sjove festlege her.

Check Also

sjov til 60 års fødselsdag

Sjov til 60 års fødselsdag

Sjov og indslag til 60 års fødselsdagen, så I får den perfekte underholdning! Hvis du ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *