Home / Jul / Underholdning til firmajulefrokost
underholdning til firmajulefrokost

Underholdning til firmajulefrokost

Underholdning til firmajulefrokost – 3 sjove ideer og indslag

Er det dig, der har fået til opgave at skulle stå for en form for underholdning til firmaets julefrokost? I så fald er det ikke sikkert, at du ved, hvad du skal give dig i kast med at sætte i stand. Hvis du ikke ved det, er det en god idé at søge lidt inspiration. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du har lyst til at arrangere.

1. Cocktailkursus

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det vil være stor succes, hvis du står for at sætte et rigtigt cocktailkursus i stand. Det kræver dog, at du har et budget, der tillader dig at gøre dette. Det er nemlig ikke just det billigste indslag, men dette ændrer dog ikke på, at det vil være til stor glæde blandt samtlige deltagere ved festen.

Du kan finde et hav af dygtige bartendere, der kan arrangere et cocktailkursus for jer. Her bør det dog gøres klart, at det ofte skal bestilles i god tid – især i en tid, hvor der er mange andre, der også holder julefrokoster. Hvis blot du sørger for at være ude i god tid, bør det dog ikke være et problem at finde en god løsning.

2. Karaoke

Der er ikke meget, der er sjovere end karaoke. Det er i høj grad noget, der er sjovt, når der er kommet alkohol i blodet – og det hænder jo, at det sker ved en julefrokost. Hvis du gerne vil arrangere noget, som du er sikker på, at alle ønsker at deltage i, er det dog ikke sikkert, at karaoke er den rette løsning til jeres julefrokost.

Mange synes, at det er morsomt at give den gas på karaokemaskine, mens andre synes, at det er pinligt. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det kan være et sjovt indslag. Det er blot vigtigt, at du ikke tvinger nogen til at synge, hvis de ikke har lyst til det. Det kan hurtigt spolere en aften, hvis man tvinges til sådan noget.

3. Pakkeleg

Pakkeleg er ikke til at komme udenom, når der er tale om en julefrokost. Man kan dog diskutere, om det er noget, der fortsætter med at være et sjovt indslag. Her skal det gøres klart, at de fleste synes, at det er rigtig hyggeligt at spille pakkeleg. Skal det være lidt anderledes, kan man forsøge at finde sine egne variationer.

Man kan fx lave en regel om, at alle skal have en gave med, der kan drikkes. Det er så op til hver person, om det skal være en flaske vodka, en mælk eller måske en rigtig stærk chilisauce. Det kan ende med nogle rigtig sjove situationer, hvis folk skal drikke noget rigtig ulækkert, stærkt e.l. efter endt pakkeleg. 

Check Also

underholdning julefrokost

Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost – 5 sjove indslag Julefrokostlege er noget, man aldrig bliver for gammel ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *