Home / børn / Fastelavns lege
fastelavns-lege

Fastelavns lege

Sådan gør du fastelavn ekstra sjov

Det kan være, at du kender nogle børn, som glæder sig ufatteligt meget til fastelavn. Selvom dagen i sig selv er god, kan du være med til at gøre den bedre og sjovere. 

Der findes en hel del ting, som du vil kunne gøre, både hvor kreativiteten og andre ting kommer på spil. Her er det virkelig kun din fantasi, som kommer til at sætte grænser, for der findes alverdens ting, som du vil kunne gøre for at gøre dagen sjovere. 

Gør fastelavn sjovere for børnene 

Fastelavn kan være en rigtig sjov dag for børnene, som de går og ser frem til i lang tid. Netop af den grund, er det også vigtigt, at du gør en indsats for at gøre dagen sjovere. 

Det kan gøres på mange måder, men der er dog nogle ting, som skiller sig lidt ud. En rigtig god samt kreativ ide, kunne være at du selv klædte dig ud – på den måde er du med til selv at skabe en god stemning, og du vil måske endda kunne bringe et smil frem på læben af de små. 

Her findes der utallige ideer til, hvad du kan klæde dig ud som, og det er virkelig kun fantasien som sætter grænser. En velkendt figur fra en børneserie, et dyr eller noget helt tredje – der findes uendelige muligheder, og det er bare med at vælge, hvad du selv mener er bedst. 

Det er dog ikke det eneste, som kan være med til at gøre dagen sjovere. Hvis du pynter op, er det også med til at ændre stemningen for det bedre. Børnene ser på den måde ikke, hvad de er vant til og igen virker det hele nyt og spændende. 

Samtidigt med at der er pyntet op, kan det også være en rigtig god ide at lege nogle lege. På den måde vil der komme rigtig sjov i den – både for dig, men også for børnene. 

Check Also

Udendørs lege

Her kan du læse om tre sjove lege, du kan lege udendørs med dine børn.  ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *