Home / Fødselsdag / underholdning til rund fødselsdag
underholdning til rund fødselsdag

underholdning til rund fødselsdag

Indslag og underholdning til rund fødselsdag – sjove ideer.

Uanset om du selv holder rund fødselsdag eller er inviteret til rund fødselsdag, er du sikkert interesseret i at finde idéer til, hvordan du kan peppe underholdningen op. Der findes alverdens sjove ideer. Nogle kræver, at du investerer penge i underholdningen, mens andre kan laves helt kvit og frit. Det afhænger af, hvad du har mest lyst til. 

Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan lave af underholdning, får du nedenfor tre sjove ideer. På den måde kan du nemmere vurdere, om det er ideer, du vil gå videre med. En rund fødselsdag kalder alt andet lige på, at selskabet skal underholdes og fødselaren værnes om.  

Sjove indslag og ideer til 50 den runde fødselsdagsfest

Kahoot quiz

En leg, der kan aktivere hele selskabet og få alle gæster i gang, det er en quiz. Quizzer kan udformes på mange forskellige måder. En nem og sjov måde at holde quiz på er ved at arrangere en kahoot quiz. Det kræver dog, at alle i selskabet har telefoner på sig.

Måden, det fungerer på, er ved, at du finder kahoot på nettet. Her kan du oprette en quiz med en række forskellige spørgsmål om fødselaren. Du kan desuden sætte prikken over i’et ved at indsætte sjove billeder og film af fødselaren. Når du har oprettet quizzen, får du efterfølgende en kode, som du kan tildele gæsterne. De finder browseren via deres mobiler, skriver koden ind og vupti – nu er i gang. Du styrer quizzen og sørger for, at alle er med. 

Gæsterne sørger for at svare ud fra de forskellige valgmuligheder, der er at vælge imellem. Efterfølgende er der mulighed for at se, hvad de indbyrdes svarede. Det kan være spørgsmål, der spænder lige fra, hvad fødselarens yndlingsis er, til én af vedkommendes opsigtsvækkende brandert, som er i den mere pinlige ende af skalaen. 

Professionel underholdning

Hvis du har mod på at investere lidt flere penge på underholdningen, kan du overveje at bestille professionel underholdning. Det kan være alt lige fra comedy til et band eller en tryllekunstner. Valget afhænger af, hvad fødselaren er mest til. 

Hvis du selv er fødselar og skal bestille underholdning, kan du overveje et live-band, der kan komme og spille hele aftenen. Bandet kan desuden sørge for, at der efter det sidste måltid mad bliver gjort klar til dans og høj musik. 

Under maden er det oplagt, at de spiller stille musik og blot sørger for at skabe en god og rar stemning i lokalet. Ønsker du en tryllekunstner, er det ligeledes en god mulighed for at underholde og få folk til at grine. Det er de færreste, der har set tryllekunstnere optræde, og derfor kan det være en oplagt mulighed til anledningen. 

Hit med sangen

Hvis du for alvor skal løfte stemningen, kan ”hit med sangen” være en essentiel mulighed. Du husker sikkert i den forbindelse programmet ”hit med sangen” med Amin Jensen? I så fald kan du overføre samme koncept til en selskabsleg. Måden, du arrangerer legen på, er ved at få fat i to ting – henholdsvis et sæt høretelefoner og musikafspiller.

Når du skal sætte legen i gang, opdeler du selskabet i to hold – cirka nogenlunde fordelt. En deltager fra hvert hold får et par høretelefoner på, og herefter sætter du en sang på. Formålet er, at vedkommende skal synge sangen, hvorefter det andet hold skal forsøge at gætte den sang, der bliver sunget. Bliver sangen gættet på det modsatte hold, bliver der givet point. Legen slutter først, når alle deltagere på hvert hold har været igennem. Her er formålet, at deltagerne skal have et bredt kendskab til musik og samtidig være i stand til at reagere hurtigt, før andre gør det. 

Check Also

sjov til 60 års fødselsdag

Sjov til 60 års fødselsdag

Sjov og indslag til 60 års fødselsdagen, så I får den perfekte underholdning! Hvis du ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *