Home / Fest / Underholdning til fest
underholdning til fest

Underholdning til fest

5 idéer til unik underholdning til enhver fest

Når der skal holdes fest, så er det ikke nok, at man bare sætter noget mad frem, smækker nogle drinks på bordet og håber på, at alt det sjove sker af sig selv. Det kræver, at man aktivt prøver at fordre den sjov.

Men hvordan gør man lige det? Nedenfor kan du få 5 unikke bud. Dem kan du holde i hovedet, når du skal planlægge din næste fest. Så er du klar til at levere spektakulær underholdning til alle dine gæster!

Indslag 1: Den klassiske karaoke-maskine

Lad os være helt ærlige – det er ikke alle, som kan synge. Men det er heller ikke pointen, når karaoke-maskinen bliver smidt på bordet.

For i virkeligheden så handler det jo meget mere om, at man bare får smidt tøjlerne og kommer i gang med at hygge sig. Med en karaoke-maskine, så er det helt sikkert muligt at få gang i en fest.

Samtidig har denne type underholdning en fordel i, at den kan tilpasses ethvert tema. 90’er sange, musik med tropiske noter og meget – uanset hvad temaet er, så kan der altid synges en omgang karaoke.

Indslag 2: Find en portræt-kunstner

Portræt-kunstnere kender du fra gågaderne i de store byer samt havnepromenaden. Her sidder de ofte og tegner deres kunder – men med sjove ansigtstræk og ofte på meget komisk vis.

Og netop dette er faktisk en utroligt sjov form for underholdning til sådan en fest. For én ting er, at det bare er sjovt at se, hvordan sådan en kunstner vil tegne en. Noget helt andet er, at man faktisk får et minde fra festen, som man kan tage med hjem. Det er et meget unikt minde, som ikke kan replikeres nogle andre steder – og det gør helt sikkert din fest lidt mere speciel.

Indslag 3: Boldbassin – til børn og legesyge voksne

Vi kender dem alle sammen fra det lokale legeland. Et boldbassin, hvor man kan boltre sig i plastikbolde og bare have det sjovt.

For mange af os har det nok været en del af vores barndom. Men det kan faktisk også blive en del af det voksne liv!

Det er en fantastisk sjov idé til enhver fest. Både børn såvel som voksne kan deltage, og det er faktisk ikke en specielt dyr løsning. Derudover kan den skaleres op, så den faktisk passer i størrelsen til, hvem end der kommer til din fest!

Indslag 4: Bordfodbold eller airhockey til de konkurrencedygtige

Nogle gange, så er det simpelthen bare en bedre fest, hvis du får sat gang i konkurrencegenet blandt dine gæster. De skal have adrenalinen i gang og føle, at der er noget på spil.

Her er spil som bordfodbold eller airhockey utroligt sjove. De er genkendelige for mange af os, og vi har alle med garanti spillet dem før. Samtidig er de lette at komme i gang med, og de varer ikke så længe. Det er opskriften på et spil, der med garanti få gang i dine gæster uden, at der skal særligt meget til.

Indslag 5: Lav en lille fotosession

Noget af det sjoveste til enhver fest er der, hvor man sammen med andre gæster får taget billeder. Man ser både sjove, fjollede og nogle gange endda dumme ud – men det er en del af charmen.

I dag er det utroligt let at gøre dette selv. Med et kamera og et tæppe, så er du faktisk allerede tæt på. Derudover kan du også bare nøjes med en computer, der har et webcam, og så et program, som kan tage billeder med dette.

Igen er det en mulighed for at få et sjovt minde med hjem. Dine gæster kan også bruge rekvisitter fra festen til at gøre deres billede endnu sjovere og mere personligt!

Check Also

25 års jubilæum

25 års jubilæum

Det er noget helt unikt at kunne fejre et 25-års jubilæum. Det er gældende, uanset ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *