Home / Bryllup / Underholdning til guldbryllup
underholdning til guldbryllup

Underholdning til guldbryllup

Underholdning til guldbryllup – sjov, ideer og indslag perfekt til festen!

Har du fået til opgave at stå for et sjovt indslag til et guldbryllup? I så fald kan det være, at du er lidt i vildrede over, hvad det skal være. Der skal dog ikke herske tvivl om, at du har et hav af muligheder, hvorfor det blot handler om at være kreativ. Har du svært ved selv at finde på noget, kan du få lidt inspiration herunder.

Underholdning og sjov til kobberbryllup kan være følgende:

  • Skriv en sjov sang
  • Lav en quiz om parret
  • Lav en film med klip og billeder
  • Book underholdning

Sjove indslag og ideer til kobberbryllup

1. Skriv en sjov sang

Hvis du har mod på det, kan du skrive en sjov sang. Det betyder ikke, at du selv skal optræde med den, men at det skal være en fællessang. Derfor skal du huske, at du skal udskrive eksemplarer nok til alle gæster. Hvis det skal være et sjovt indslag, er du dog nødt til at skrive en sang – ellers har det ikke meget kød på sig.

Det er dog ikke alle, der mener, at de selv har mod på at gå i gang med at skrive en sang. Hvis du har et ønske om at have en sang med til et guldbryllup, men vil du ikke skrive den selv? I så fald kan du faktisk betale dig fra det. Der findes mange dygtige sangskrivere, der kan hjælpe dig med at skrive en sådan sang.

2. Book en dygtig tryllekunstner

En tryllekunstner kan gøre dagen ekstra magisk for alle gæsterne! Trylleshowet vil skubbe gang i sagerne og så vil det altid give en masse at snakke om efterfølgende for både store som små.

Fordelen ved et moderne trylleshow er samtidig at det hjælper med at skille dagen ud. Man kan lave nok så mange sjove quizzer eller lege, men uanset hvor sjove disse er, så vil det alt sammen være noget man har set og oplevet før.

Hvis man derfor ønsker at kæle om gæsterne og guldbrudeparret så bør man i den grad overveje at booke en professionel tryllekunstner. Man skal ikke være bange for at prisen bliver helt uoverkommelig – mange dygtige tryllekunstnere er slet ikke så dyre som man skulle tro.

Hvis I vil booke en tryllekunstner, så kan I gøre det på tryllekunstner-booking.dk, der er landets største bureau med de dygtigste tryllekunstnere.

 

3. Lav en quiz om parret

Der bør ikke herske tvivl om, at en quiz altid er et godt valg. Det er noget alle kender til, og det er noget, alle finder sjovt. Dertil er det også en fordel, at det er et indslag, der er relativt nemt at have med at gøre. Du er ikke nødt til at bruge endeløse timer på at sætte det sammen, og det er noget de fleste vil foretrække.

Hvis du har i sinde at lave en quiz, anbefales det at bruge Kahoot. Det er et system, der er let at bruge, og det er derfor et system, som alle kan finde ud af at bruge. Det kræver dog, at du enten har en stor skærm eller en projektor, som kan bruges til at vise spørgsmålene. Hvis du ikke har det, er dette ikke en mulig løsning.

4. Lav en film med klip fra parrets tid sammen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det ikke er alle, der har mulighed for at gøre dette. Det er det ikke, da det kræver, at man faktisk har nogle klip fra parrets tid, der kan bruges. Hvis du ikke har det, er det muligt at spørge rundt omkring, for at se, om du kan få samlet lidt ind, så du kan klippe det sammen til en hel film.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det vil være en stor succes at lave og vise en sådan film. Det er ikke blot noget, der vil gøre parret rørt, men vil med garanti også gå lige i hjertet hos alle gæster. Hvis du ved, at det er noget, som du har mulighed for at gøre, skal der ikke være nogen tvivl om, at du ikke skal tøve.

Check Also

Brudens tale

Ifølge den traditionelle talerække er brudens tale faktisk først den syvende tale ved et bryllup. ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *