Home / Fest / Vandfald regler
vandfald regler

Vandfald regler

Derfor er “Vandfald” et super sjovt drukspil

Her kan du få et indblik i, hvorfor vandfald er så super sjovt et drukspil. 

Hvis der er én ting, der virkelig kan sætte gang i festen eller opvarmningen, så er det uden tvivl Vandfald. Hvorfor? Fordi folk hurtigt bliver fulde, og folk bliver mere larmende og klar på at feste. 

Her kan du læse, hvorfor Vandfald er så fantastisk et spil. 

Regler til vandfald

Vandfald er et drukspil, der kræver lidt koncentration. Der er nemlig en del regler, man skal kende til. Hvert kort har nemlig sin egen funktion i spillet. Derfor er det også en god idé at holde den side åbent mens spillet står på. Herunder kan du se, hvad de forskellige kort betyder:

 • Sorte kort fra 2 til 5: Du skal selv drikke antallet af slurke, kortet viser.
 • Røde kort fra 2 til 5: Du må uddele antallet af slurke, kortet viser.
 • 6 (Pause): Dette kort kan enten bruges med det samme eller kan gemmes til, du får brug for det. Det giver dig lov til at gå på toilet.
 • 7 (Tema): Her skal du vælge en kategori. Det kan fx være ’bilmærker’. Du skal nu starte med at sige et bilmærke, hvorefter det går på tur. Taberen er den første, der ikke kan nævne et mærke.
 • 8 (Finger på næsen): Den sidste, der sætter en finger på næsen, skal drikke.
 • 9 (Regel): Du må lave en regel. Fx at man skal drikke med sin dårlige hånd.
 • 10 (Vandfald): Hvis du trækker dette kort, så skal du starte et vandfald. Den næste i rækken må først stoppe med at drikke, når du er stoppet. Det samme gælder for den næste i rækken.
 • Knægt (Herreskål): Alle mænd/drenge skal drikke.
 • Dame (Dameskål): Alle kvinder/piger skal drikke.
 • Konge: Du skal sætte kortet i panden. I den tid det sidder i panden, er du kongen. Det betyder, at du kan bestemme alt, hvad der sker i spillet. Fx at nogen skal drikke dobbelt op eller lignende.
 • Es (Sniper): Vælg et offer, og lav et sigtekorn med din hånd ved dit ene øje, mens du kigger på ham eller hende. Nu skal du tælle højt fra et og opefter. Personen skal drikke det antal slurke, du når til.

1: Sæt gang i festen

Der er få ting, der kan kickstarte en fest som alkohol. Alkohol bringer den mest festlige side frem i folk, og det skal udnyttes. Det er altid en glæde, når der kommer godt gang i festen, og det vil der være, når I spiller Vandfald. Det er et spil, der virkelig formår at skabe gang i festen. Det er ikke særlig overraskende, fordi det er et spil, hvor folk drikker og giver den gas. 

2: Styrk fællesskabet

Hvis det er en af de første gange, I er sammen, er det en god måde at styrke fællesskabet på. Hvis I vælger at spille Vandfald. Det kan godt hurtigt blive lidt småakavet, når det er første gang, at I drikker sammen. Det kan I undgå ved, at I vælger at spille Vandfald. Inden for kort tid er der ikke noget, der er akavet, og det styrker sammenholdet og giver jer mere selvtillid.

3: Få en bedre fest

Netop fordi I kommer til at blive fulde, så får I både en bedre opvarmning og en bedre fest. Der vil være fuld fart over feltet, og det vil skabe en god energi mellem jer. Når I så ankommer til festen, hvis det kun er opvarmning, kommer det helt klart til at blive en bedre fest. Det er altså ren win-win, når I vælger at spille Vandfald. Start festen med Vandfald.

Check Also

høvdingebold

Høvdingebold

Høvdingebold – her finder du de officielle regler til høvdingebold Høvdingebolig er en leg, de ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *