Home / Bryllup / Underholdning til kobberbryllup
underholdning til kobberbryllup

Underholdning til kobberbryllup

Sjove ideer og indslag til underholdning til kobberbrylluppet.

Skal du stå for at arrangere et indslag til et kobberbryllup? I så fald finder du herunder en række gode forslag. Blandt disse finder du sandsynligvis også noget, der appellerer til dig. Derfor er det en god idé at hente lidt inspiration herunder. Det er selvfølgelig op til dig selv, om du vælger at tilpasse idéerne en smule.

De sjove ideer og underholdnings indslag til kobberbryllup

1. Tip en 13’er

Det er de færreste, der ikke kender denne leg. Det er en meget populær leg, der kan bruges til mange fester. Derfor kan den selvfølgelig også bruges til et kobberbryllup. Det er dog noget, der skal forberedes nøje, hvis det skal blive en succes. Derfor bør du også give dig god tid til at få lavet din Tip en 13’er.

Hvis du har i sinde at lave en Tip en 13’er, er det oplagt, at den handler om parret, der bliver fejret. Det er op til dig selv, hvilke spørgsmål, der skal være på den. Blot husk, at hvert spørgsmål skal have tre svarmuligheder; 1, X og 2. Det kan bl.a. være spørgsmål såsom ’Hvor mødte navn og navn hinanden for første gang?’.

2. Hvorfor rejser de sig op?

Det kan også være rigtig sjovt at lege ’Hvorfor rejser de sig op?’. Det er også en simpel leg, der dermed også egner sig godt til et kobberbryllup. I al sin enkelthed går det ud på, at parret skal placere sig med ryggen til resten af forsamlingen. Dernæst skal der holdes et skilt op, hvorpå der fx står: ’Alle der bor på samme vej’.

Nu skal alle, der bor på samme vej som bryllupsparret rejser sig op. Herefter må parret vendes sig om igen, og nu får de til opgave at gætte, hvorfor personerne har rejst sig op. Det er op til en selv, hvilke skilte, man laver. Det kan fx også være ’Alle der i familien med parret’ og ’Alle der har kendt parret i mere end 10 år’.

3. Hyr en tryllekunstner

Der er mange, der tror, at det kun er til en børnefødselsdag, at man kan hyre en tryllekunstner. Dette gør sig dog ikke gældende. Du kan finde et hav af dygtige tryllekunstnere, der har valgt at specialisere sig i at optræde ved bl.a. kobberbryllupper. Derfor kan det sagtens lade sig gøre at finde en dygtig tryllekunstner til dette.

Hvis du har i sinde at finde på et indslag, der ikke ses ofte, er det værd at overveje at hyre en tryllekunstner. Det er næppe noget, der er mange, der har set ved et kobberbryllup før. Derfor er det også noget, som vil overraske langt de fleste, der er med til den gældende fest, da det – som sagt – sjældent er noget, der ses.

Check Also

Brudens tale

Ifølge den traditionelle talerække er brudens tale faktisk først den syvende tale ved et bryllup. ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *