Home / Fest / Jeg har aldrig

Jeg har aldrig

Jeg har aldrig-legen – derfor er den altid sjov

Leder du efter en rigtig sjov leg, der fungerer godt som et drukspil? Jeg har aldrig er en selskabsleg, og det måske lige den leg, du leder efter. Det er nemlig en leg, der både er morsom, men samtidig giver den jer muligheden for at lære hinanden bedre at kende.

Lær mere om hinanden med Jeg har aldrig spørgsmål

I Jeg har aldrig, skiftes I til at sige, jeg har aldrig, efterfulgt af det, I hver især aldrig har gjort. Det kan f.eks. være, at en person siger, ’jeg har aldrig stået på ski’. Så skal alle dem, som rent faktisk har stået på ski tage en tår. Alternativt, hvis I ikke spiller spillet som drukspil, kan I tælle point. 

Spillet er rigtig sjovt, fordi I hver især kan fortælle om de ting, som I ikke selv har gjort, men som i tror, de andre har. Sommetider kan man blive overrasket over, hvem der har gjort hvad, af de ting, der bliver nævnt, og på den måde blive I klogere på hinanden. Samtidig kan nogle af tingene, som nogle personer har gjort, være rigtig sjove at høre om. Hvis I leger legen som et drukspil, kan det samtidig være sjovt at se, hvem det er, der har gjort flest ting og derfor må drikke mest.

Kan spilles hvor som helst

En anden fordel ved Jeg har aldrig, er, at legen ikke kræver noget udstyr. Du skal hverken have terninger, kort eller spillebræt for at kunne lege Jeg har aldrig. Det eneste det kræver, er fantasien til at kunne finde på nogle gode ting, du aldrig har gjort.

Derudover er legen også altid sjov, fordi den altid forløber forskelligt. Det gør den, fordi der er så mange forskellige ting, som deltagerne aldrig har gjort, og som de kan finde på at sige. 

Strategien bag Jeg har aldrig

Jeg har aldrig lyder måske som en simpel leg, hvilket det også er. Men det betyder ikke, at du ikke kan tænke strategisk. Hvis du kender dem, du spiller med, kan du, f.eks. udnytte det ved at nævne nogle ting, som du aldrig har gjort, men du ved, de har. Måske du aldrig har spist en familiepizza på egen hånd, men du ved, at én af de andre deltagere har, fordi du var til stede, da det skete, eller fordi personen har fortalt om det, engang. Dette kan du udnytte til din fordel. 

Hvis ikke du kender de andre deltagere, virker den plan selvfølgelig ikke. Så kan din strategi til gengæld være at komme på de ting, som det er underligt, du ikke har prøvet, fordi det er noget, de fleste har. Det kan f.eks. være, du aldrig har ejet et par sandaler. Det er noget, rigtig mange mennesker har, så det har dem, du leger med sikkert også. 

Jeg har aldrig er altså ikke kun sjovt, fordi I kan lære hinanden bedre at kende. Det er også sjovt, fordi du kan tænke strategisk og overveje, hvad de andre nok har gjort, men du ikke har. Der er altså masser af grunde til, at Jeg har aldrig er en sjov leg. 

Check Also

gæt og grimasser

Gæt og Grimasser

Gæt og grimasser – derfor skal du spille dette Man kan altid finde noget at ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *