Home / Fest / Jeg har aldrig
jeg har aldrig

Jeg har aldrig

Jeg har aldrig-legen – derfor er den altid sjov

Der findes rigtig mange lege og spil, der er sjove at give sig i kast med, når man er til fest. Én af dem er Jeg har aldrig. Det er én af de mest populære lege blandt danske unge, som derfor leger det i stor stil, når de er til fest. Hvis du har brug for en række sjove spørgsmål til dette, så er du kommet til det rette sted.

Herunder følger der nemlig en række sjove spørgsmål, der kan bruges til Jeg har aldrig. Derfor er der også ét eller flere af disse, der falder i din smag.

Spørgsmål til Jeg har aldrig

 • Jeg har aldrig været utro
 • Jeg har aldrig drukket mig så fuld, at jeg ikke kunne huske noget dagen efter
 • Jeg har aldrig kysset med en fra samme køn
 • Jeg har aldrig haft sex med en fra samme køn
 • Jeg har aldrig haft sex med en kollega
 • Jeg har aldrig haft sex med en klassekammerat
 • Jeg har aldrig sovet, mens jeg har været i skole
 • Jeg har aldrig haft en fræk fantasi om en vens mor eller far
 • Jeg har aldrig onaneret, mens jeg har tænkt på en vens kæreste
 • Jeg har aldrig været på festival
 • Jeg har aldrig taget stoffer
 • Jeg har aldrig haft sex med én, der er i dette lokale lige nu
 • Jeg har aldrig haft et offentligt sted
 • Jeg har aldrig tænkt på en anden under sex
 • Jeg har aldrig fået en fartbøde
 • Jeg har aldrig tisset i badet
 • Jeg har aldrig været med i en slåskamp
 • Jeg har aldrig haft sex på et spisebord
 • Jeg har aldrig haft sex i mine forældres seng
 • Jeg har aldrig haft en trekant med to piger
 • Jeg har aldrig haft en trekant med to mænd
 • Jeg har aldrig haft en trekant
 • Jeg har aldrig stjålet noget
 • Jeg har aldrig tænkt på en anden person, mens jeg har haft sex med min kæreste
 • Jeg har aldrig onaneret mere end tre gange på en dag
 • Jeg har aldrig kysset med én, jeg ikke kendte navnet på
 • Jeg har aldrig haft sex med én, jeg ikke kendte navnet på
 • Jeg har aldrig været nødt til at gå en walk of shame
 • Jeg har aldrig kysset med mere end tre forskellige personer på én aften
 • Jeg har aldrig faket en orgasme
 • Jeg har aldrig onaneret til et billede af én, jeg kender
 • Jeg har aldrig stalket en anden person på Instagram

Lær mere om hinanden med Jeg har aldrig spørgsmål

I Jeg har aldrig, skiftes I til at sige, jeg har aldrig, efterfulgt af det, I hver især aldrig har gjort. Det kan f.eks. være, at en person siger, ’jeg har aldrig stået på ski’. Så skal alle dem, som rent faktisk har stået på ski tage en tår. Alternativt, hvis I ikke spiller spillet som drukspil, kan I tælle point. 

Spillet er rigtig sjovt, fordi I hver især kan fortælle om de ting, som I ikke selv har gjort, men som i tror, de andre har. Sommetider kan man blive overrasket over, hvem der har gjort hvad, af de ting, der bliver nævnt, og på den måde blive I klogere på hinanden. Samtidig kan nogle af tingene, som nogle personer har gjort, være rigtig sjove at høre om. Hvis I leger legen som et drukspil, kan det samtidig være sjovt at se, hvem det er, der har gjort flest ting og derfor må drikke mest.

Du kan se Jeg har aldrig i aktion i videoen herunder.

Kan spilles hvor som helst

En anden fordel ved Jeg har aldrig, er, at legen ikke kræver noget udstyr. Du skal hverken have terninger, kort eller spillebræt for at kunne lege Jeg har aldrig. Det eneste det kræver, er fantasien til at kunne finde på nogle gode ting, du aldrig har gjort.

Derudover er legen også altid sjov, fordi den altid forløber forskelligt. Det gør den, fordi der er så mange forskellige ting, som deltagerne aldrig har gjort, og som de kan finde på at sige. 

Strategien bag Jeg har aldrig

Jeg har aldrig lyder måske som en simpel leg, hvilket det også er. Men det betyder ikke, at du ikke kan tænke strategisk. Hvis du kender dem, du spiller med, kan du, f.eks. udnytte det ved at nævne nogle ting, som du aldrig har gjort, men du ved, de har. Måske du aldrig har spist en familiepizza på egen hånd, men du ved, at én af de andre deltagere har, fordi du var til stede, da det skete, eller fordi personen har fortalt om det, engang. Dette kan du udnytte til din fordel. 

Hvis ikke du kender de andre deltagere, virker den plan selvfølgelig ikke. Så kan din strategi til gengæld være at komme på de ting, som det er underligt, du ikke har prøvet, fordi det er noget, de fleste har. Det kan f.eks. være, du aldrig har ejet et par sandaler. Det er noget, rigtig mange mennesker har, så det har dem, du leger med sikkert også. 

Jeg har aldrig er altså ikke kun sjovt, fordi I kan lære hinanden bedre at kende. Det er også sjovt, fordi du kan tænke strategisk og overveje, hvad de andre nok har gjort, men du ikke har. Der er altså masser af grunde til, at Jeg har aldrig er en sjov leg. 

Check Also

25 års jubilæum

25 års jubilæum

Det er noget helt unikt at kunne fejre et 25-års jubilæum. Det er gældende, uanset ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *