Home / Fest / Kostume ideer
kostume ideer

Kostume ideer

Kostume ideer – 10 sjove ideer

Hvis du skal deltage i en udklædningsfest, så bør du ikke gå på kompromis med udklædningen. I stedet bør du gøre mest muligt ud af det. Det gør det hele meget sjovere. Herunder finder du 10 sjove idéer til sjove og anderledes kostumer.

Find kostume ideer her!

1. Klæd dig ud som en kendis

Det er altid sjovt at komme udklædt som kendis til en fest. Især hvis det er en kendis, som mange kender. Så er du sikret, at det er et kostume, der også kan starte en masse samtaler til festen.

2. Nøgen som i SIMS

Dette er også et sjovt kostume, som du endda selv kan lave. Du kan klæde dig ud som en nøgen SIMS. Det er blot en række pixelerede firkanter. Det kræver dog, at du er villig til at have småt med påklædning på bagved.

3. En superhelt

Man går aldrig galt i byen med et superheltekostume. I denne sammenhæng har du mange muligheder, da du kan glæde sig ud som alt lige fra Spider-Man til Batman. Det er selvfølgelig helt op til dig selv.

4. Elvis

Hvis der er ét kostume, der altid er et hit, så er det et Elvis-kostume. Du kan enten vælge at lave det selv eller købe ét på nettet. Du er i hvert fald sikret, at folk kan se, at du har gjort noget ud af kostumet.

5. Mimer

Har du en sort/hvid-stribet trøje? Så er du næsten klar med din udklædning. Kombinere det med et par sorte bukser, nogle seler og make-up. Færdiggør det med en sort hat og et par hvide handsker – og så er du mimer.

6. Klæd dig som i Grease

Grease er en film, som stort set alle har set. Derfor er det også oplagt at klæde sig ud, som karakterne fra den kendte film. Det er endda et muligt par-kostume, hvis man vil komme som Danny og Sandy.

7. Hippie

Dette er også et kostume, der er nemt. Typisk skal du blot klæde dig ud med et par klassisk John Lennon-briller, en blomsterkrans i håret og et farverigt og blomstret outfit. Det er både et sjovt og nemt kostume.

8. Smølf

Vi husker alle de farverige Smølfere. Det er faktisk også en oplagt kostumeidé. Især hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv, da du blot skal måle dig selv blå, og iføre dig en hvid, spids hat, som Smølferne går med.

9. James Bond

Hvis det skal være nemt, så kan du vælge at klæd dig ud som James Bond. Det kræver ikke andet end, at du tager et jakkesæt på, og måske tager en lille pistol med. Du kan også vælge at krydre det lidt med en Vodka Martini.

10. Tag til Oktoberfest

Er der et kostume, der altid er et hit, så er det et Oktoberfest-kostume. Det er et kostume, der er ideelt for både en mand og en kvinde. Det findes i et væld af varianter, hvorfor du også kan finde ét, der passer til dine krav.

Check Also

25 års jubilæum

25 års jubilæum

Det er noget helt unikt at kunne fejre et 25-års jubilæum. Det er gældende, uanset ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *