Home / Bryllup / Underholdning til sølvbryllup
underholdning til sølvbryllup

Underholdning til sølvbryllup

Sjove ideer, indslag og underholdning til sølvbryllup

Der findes rigtig mange sjove indslag, der egner sig godt til et sølvbryllup. Der findes dog mindst lige så mange, der ikke egner sig hertil. Derfor er det vigtigt, at man er en kende forsigtig, hvis man skal stå for et indslag til et sølvbryllup. Du er dog sikret, at du vil kunne finde en sjov løsning, som falder i god jord hos par og gæster.

Føler du, at du er helt på bar bund? I så fald er du havnet det helt rette sted. Her på siden kan du nemlig finde en række gode idéer, som du kan bruge som inspiration. Blandt de tre idéer, der er at finde herunder, er der med garanti også noget, der ikke blot falder i din smag, men også vil egne sig godt til den konkrete fest.

Find sjove ideer og indslag til sølvbryllupfesten

1. Hyr en komiker

Der skal ikke være nogen tvivl om, at alle er vilde med at grine. Derfor er det også oplagt, at du tager afsæt i dette, når du skal finde på et sjovt indslag til et sølvbryllup. F.eks. kan du vælge at hyre en komiker, der kan stå for underholdningen. Det vil – uden tvivl – være et stort hit hos enhver person, der deltager i festen.

Der er mange, der tror, at det er dyrt at hyre en komiker. Det kan det ganske vist også være, hvis man har et krav om, at det skal være et af de helt store navne. Det behøver det dog ikke at være. Der findes et væld af dygtige og sjove komikere, der blot optræder som en hobby, og som derfor slet ikke er lige så dyre at hyre.

2. Diasshow med billeder fra parrets tid sammen

På en dags, som ved et sølvbryllup, er der ikke meget, der er bedre end at kigge tilbage på den tid, som parret har haft sammen. Derfor er det også en oplagt idé, at du vælger at lave et diasshow med billeder. Det kræver dog, at du reelt set kan få adgang til nogle gode billeder, da det ellers hurtigt ender med at blive kedeligt.

Hvis du er barn af parret e.l., så er der en god chance for, at du har adgang til en række billeder. Du kan dog også overveje at indsamle lidt billeder fra nærmeste familie, som du kan sætte sammen til et diasshow. Dit diasshow kan du vise på flere måder, men en projektor og en hvid væg er dog oftest den bedste løsning.

3. Hvem kender den anden part bedst?

Dette er også en rigtig sjov leg. Her er det brudeparret, der kommer i fokus. Det er nemlig en leg, hvor de to skal konkurrere mod hinanden. Som navnet også antyder, er det en leg, handler om at se, hvem af dem, der kender den anden part bedst. Med de rette spørgsmål kan det ende med en masse grin og sjove stunder.

Som det også gør sig gældende for de øvrige indslag, der er nævnt i denne artikel, er dette også en leg, der kræver lidt forberedelse. For at få mest muligt ud af legen, giver det selvfølgelig bedst mening at stille nogle sjove spørgsmål, der giver anledning til grin og spas – dog uden, at det bliver direkte pinligt for parret.

4. Hyr en moderne tryllekunstner

Sjove festlege gør sig altid godt og det får altid smilet frem hos gæsterne. At booke en tryllekunstner gør dog ofte at festen lige bliver det mere specielt. Tryllekunstnere er blevet moderne at booke til fester og events gennem de sidste par år – bl.a. fordi Danmark har nogle utroligt dygtige tryllekunstnere.

Anders Møller er en af landets bedste tryllekunstnere. Han optræder på en moderne måde, så alle gæsterne vil godt underholdning og meget fascineret gennem hans show.

Læs mere om tryllekunstner Anders Møller her.

 

 

Der kan sagtens gøres plads til flere indslag og sjov

Et sølvbryllup er sjældent en fest, der afvikles på blot et par timer. Tværtimod strækker det sig ofte over en hel dag eller aften. Derfor kan der også sagtens gøres plads til flere indslag, hvorfor du ikke nødvendigvis skal fokusere på, at dit indslag skal optage en vis mængde tid, da der blot kan arrangeres flere indslag.

Check Also

25 års jubilæum

25 års jubilæum

Det er noget helt unikt at kunne fejre et 25-års jubilæum. Det er gældende, uanset ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *