Home / Fest / Drukspil for to
drukspil for 2

Drukspil for to

Leder du efter ideer til drukspil for to? Se med her 

Nogle er til fester, andre er til mindre selskaber og intime sammenkomster. Det kam også være, at du er en af dem, der bare elsker at nyde en hyggelig aften i selskab med din partner, noget godt musik og nogle lækre drinks. Det er super sundt for parforholdet med sådanne hyggeaftener, men det kan godt blive lidt ensformigt, hvis man blot sidder og snakker og lytter til musik hver gang, man holder sådan en aften. Vil i gerne pifte lidt liv og sjov og spas ind i aftenen, så er det måske drukspil for to, i mangler. 

Når man lige gennemtænker de spil, som man ofte spillede til drukfester, så kan det hurtigt virke som om, at alle spil kræver flere spillere, før det bliver sjovt. Dette er dog ikke tilfældet – man kan sagtens spille sjove drukspil for to også!

Her kommer der en liste over sjove drukspil for to

  • Beerpong
  • Meyer
  • Jeg har aldrig
  • Større eller mindre end

Beerpong – det aktive drukspil med masser af grin

Måske du allerede er bekendt med nogle af spillene. Nogle af dem kræver dog lidt rekvisitter, men ikke noget vildt eller dyrt. Lad os starte med Beerpong. Det er en klassisk drukleg. Tag en lille bold – det kan være en lille hoppebold, en bordtennisbold eller hvad man nu lige har ved hænderne. Sørg selvfølgelig lige for at rengøre den for en god ordens skyld – selvom beerpong nok ikke ligefrem er et drukspil for de bakterieforskrækkede. 

Dernæst tager i nogle engangskrus, som placeres i hver ende af et bord. For hver ende af bordet står en spiller – det vil sige 2 spillere i alt. Nu gælder det om, at i skal ramme i modstanderens krus, som er fyldt med sprut. Rammer i, så skal modstanderen drikke det. Det er en lidt anderledes og sjov drukleg, da man kommer op og bevæger sig i stedet for blot at sidde stille.

Meyer – terningespillet 

Meyer er som drukspil et lidt udefineret spil, hvor reglerne afhænger lidt af, hvor i landet man spiller det og hvem man spiller med. Spillet kræver terninger go et raflebæger. Nogle har regler med, hvor man kan blive taget i at lyve og derfor skal drikke. Nogle har regler, hvor man skal bunde et shot, hver gang man rykker terningen. Man kan derfor hurtigt blive meget fuld af dette drukspil.

Jeg har aldrig – kan du drikke modspilleren under ved at kende personen godt?

 Jeg har aldrig er typisk et drukspil for de, der skal lære hinanden bedre at kende. Har du en partner gennem mange år, så kan det måske også være med til at få disket nogle gode historier op fra fortiden, som du ikke kender til. Spillet går ud på, at den ene spiller siger ”jeg har aldrig” og så nævner noget, som vedkommende aldrig har gjort. Har modspilleren gjort det, så skal vedkommende drikke. Her kan man altså bruge viden om modspilleren til at drikke ha, eller hende under, hvis man kender ham eller hende rigtig godt.

Større eller mindre end

Større eller mindre end er et kortspil – og i øvrigt meget simpelt. Den ene spiller trækker et kort, og så skal modspilleren gætte om tallet er større eller mindre end et givent tal. Gætter man forkert, så skal der drikkes. 

Check Also

25 års jubilæum

25 års jubilæum

Det er noget helt unikt at kunne fejre et 25-års jubilæum. Det er gældende, uanset ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *