Home / Fest / Fest aktiviteter for voksne
fest aktiviteter voksne

Fest aktiviteter for voksne

Fest aktiviteter for voksne – 5 sjove aktiviteter

Der findes mange måder at sætte mere gang i en fest. Faktisk findes der så mange måder at gøre det på, at det kan være svært at vælge. Hvis du er i tvivl om, hvilken eller hvilke aktiviteter, der skal bruges til din fest, så er det en god idé at søge lidt inspiration på nettet.

Det kan du blandt andet gøre her på siden, hvor du kan finde hele fem forskellige festaktiviteter for voksne. Derfor er der – med garanti – også noget, der falder i din smag.

 

Herunder finder du de mange sjove festaktiviteter for voksne!

1. Agurke-stafet

Dette er en leg, der enten kræver, at man har en del plads indenfor eller har en baghave, man kan bruge. Det er en rigtig sjov leg, som de færreste har prøvet. Ikke nok med det, så er det også en leg, hvor man ender med at få lidt sved på panden.

Det er en stafet, men den har dog et lille twist. Dette twist er, at man skal have en agurk mellem benene, når man løber. Hvis det bliver kombineret med lidt alkohol, så er det en sikker vinder. Det er det specielt, fordi det er en leg, som alle kan finde ud af. Reglerne er nemlig meget simple.

Man skal dele gæsterne op i hold, og når startskuddet lyder, så skal man skiftes til at løbe hen til en kegle for enden af banen, som man skal løbe rundt og tilbage igen. Herefter giver man agurken videre. Vinderholdet er det hold, der først har fået alle deltagere igennem.

2. Stjerne for en aften

Her er der tale om en klassiker, som de fleste nok har prøvet kræfter med i en eller anden version. Derfor er det også en leg, der er nem at få sat i stand. I denne version skal der blot bruges et par høretelefoner og en mobiltelefon til at afspille musik.

Når der er styr på dette, så skal deltagerne inddeles i hold. Det første hold sender en deltager op, som skal have høretelefonerne på. Nu bliver der startet en sang, og han eller hun skal forsøge at nynne den sang, der bliver sunget. Det er dog vigtigt, at man ikke synger.

Resten af holdet skal selvfølgelig forsøge at gætte, hvilken sang, der er tale om. Det er en god idé at sætte en tidsfrist til at gætte sangen – fx 40 sekunder.

3. Magretheskålen

Her er der igen tale om en klassisk leg. Deltagerne skal deles op i to hold. Herefter får hver deltager en række små sedler – fx tre sedler til hver. Nu skal de skrive navnet på en kendt person på hver seddel. Det kan være alle typer af kendte, hvilket inkluderer alt lige fra sportsstjerner til politikere og historiske personer.

Der er kun én regel, og det er, at det skal være en person, der er kendt i et sådant omfang, at de fleste kender ham eller hende. Nu skal alle sedler lægges ned i en stor skål, hvor de blandes. Derefter er der en deltager fra det første hold, der går op og trækker en seddel.

Herefter skal vedkommende forsøge at mime den kendte person. Når holdet har gættet korrekt, så må man gå i gang med at mime den næste person. Man skal selvfølgelig sætte en tidsgrænse pr. deltager – det kan fx være 2 minutter. 

4. Seddel under tallerkenen

Her er der også tale om en leg, der er velkendt. Det gør den dog ikke mindre sjov. Hvis du gerne vil have, at den ikke bliver som alle de andre gange, dine gæster har prøvet den, så skal du blot forsøge at være lidt mere kreativ med de sedler, du lægger ind under deres tallerkner.

Kender du ikke legen, så er den meget simpel. Som arrangør skal du lægge sedler ind under gæstens tallerken, inden de ankommer. På denne seddel skal der så en opgave, som gæsten skal udføre i løbet af aftenen. Hver opgave skal holdes hemmelig, og de andre gæster må ikke få den fortalt.

5. Tændstik i munden

I skal starte med at vælge en spilleder, som skal lave en masse sætninger og lægge ned i en skål. De andre skal dele sig op to hold, som skal sidde over for hinanden. Der skal også vælges en holdleder på hvert hold. De to holdledere skal bytte plads, så de sidder blandt modstanderne i stedet for deres eget hold.

Nu skal spillederen starte med at trække et stykke papir med en sætning, som han eller hun skal række til holdlederen på det hold, der starter. Nu skal holdlederen forsøge at læse sætningen højt for sit hold. Der er dog et lille twist; det skal gøres med en tændstik, der står lodret mellem hans eller hendes tænder.

Og så er det ellers bare op til holdet, at gætte, hvad der bliver sagt. Og det er ikke let! Men det er dog rigtig sjovt.

LÆS MERE: Find de 10 sjoveste selskabslege her.

Find mange flere sjove festlege her.

Check Also

høvdingebold

Høvdingebold

Høvdingebold – her finder du de officielle regler til høvdingebold Høvdingebolig er en leg, de ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *