Home / Babyshower / Babyshower lege
babyshower lege

Babyshower lege

Det er ikke et krav, at man leger til en babyshower, men det kan dog gøre det hele en kende sjovere. Derfor er det også en god idé at arrangere en række lege, hvis du skal afholde en babyshower for én af dine veninder.

Hvis du er i tvivl om, hvad du skal lege, så kan det dog være svært. Hvis det er også noget, du kan genkende, så er du dog kommet til det rette sted. Herunder kan du finde fem sjove lege, som alle egner sig godt til en babyshower.

Sjove babyshower lege

1. Gæt en baby

Dette er en rigtig sjov leg. Den kræver dog, at alle har et billede med af sig selv som baby. Det er en leg, man kan lege på flere måder, men det er dog sjovest, at man deler sig op i to hold, som kan konkurrere lidt mod hinanden.

Man kan enten lade billederne gå på runde, så alle kan få et kig på det, eller man kan vise et billede frem til hele forsamlingen på én gang. Hvis man deler gæsterne op i to hold, så er det selvfølgelig holdet, der til sidst har flest point, der vinder.

2. Quiz om den kommende mor

Det kan også være sjovt at lave en quiz, der handler om den kommende mor. Da det er hende, der skal være i fokus for festen, så skal quizzen selvfølgelig også handle om hende. Her kan det være en fordel at lave den sammen med den kommende mormor el.lign.

Fx kan du lave spørgsmål, der handler om hendes egen barndom. Det står dig dog frit for, hvad der skal være af spørgsmål i denne quiz. Det anbefales at bruge Kahoot til at lave den, da det gør det nemt at afvikle den til selve festen.

3. Dekorer en bodystocking

Hvis der er noget, man aldrig kan have for mange af til sin lille baby, så er det bodystocking. Derfor kan det være en sjov leg, at alle deltagere går sammen om at dekorere en bodystocking ved festen. På denne måde er legen også praktisk.

I kan skrive må hilsner på den, tegne på den eller på anden vis dekorere den. Det er en god idé at investere i nogle ordentlige tuscher til dette, da farven ellers forsvinder. Husk også at lægge noget imellem de to sider, så farven ikke trænger igennem, når der bliver tegnet.

4. Ble-legen

Det er ikke alle, der har lyst til at lege denne leg, for den er ikke for den sarte mor. Det ændrer dog ikke på, at den kan være virkelig sjov. Man skal bruge fem forskellige bleer og fem forskellige slags chokolade. På hver ble skal der skrives et tal fra 1-5.

I hver ble skal der lægges én af de fem chokolader ind i. Nu skal man varme bleen op, så chokoladen smelter. Den kommende mor skal nu forsøge at gætte, hvilken chokolade, der er i hver ble. Det kan gøres ved enten at lugte, smage eller mærke.

5. Ordet ’baby’ er forbudt

Det kan virke som en lettere mærkværdig leg, men du bliver hurtigt overrasket over, hvor ofte man egentlig siger ordet ’baby’ til en babyshower. Derfor er det en sjov leg. Den bliver sjovest, hvis man får fx fem liv hver, så man ikke er ude af legen med det samme.

Det er også oplagt, at der er en lille præmie til vinderen. Den behøver ikke at være dyr, da det blot skal være for, at der faktisk er en præmie til vinderen. Det er en leg, der fungerer bedst, hvis primært sidder ved et bord og snakker.

Check Also

vandfald regler

Vandfald regler

Derfor er “Vandfald” et super sjovt drukspil Her kan du få et indblik i, hvorfor ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *