Home / Jul / Underholdning til privat julefrokost
underholdning til privat julefrokost

Underholdning til privat julefrokost

Der skal ikke herske tvivl om, at der findes et hav af sjove idéer og indslag, der kan være med til at sætte lidt ekstra fut i enhver julefrokost. Faktisk er der så mange at vælge mellem, at det kan være svært at vælge lige det indslag, du skal iværksætte. Her på siden kan du dog få lidt inspiration, hvis du føler, at du mangler dette.

De sjoveste indslag og ideer til privat julefrokost

1. Den store julequiz

Det er altid sjovt at afholde en lille quiz til en fest. I og med, at der her er tale om en julefrokost, er det oplagt, at du laver en quiz, der handler om jul. Det betyder selvfølgelig, at de spørgsmål, der er med i quizzen, skal handle om jul. Heldigvis er det ikke svært, da du kan finde et hav af sjove spørgsmål om jul på nettet.

Hvis du ikke ved, hvordan du nemmest kan sætte en sådan quiz op, er det oplagt at bruge Kahoot. Det er et simpelt system, der gør det nemt at lave en quiz. Her skal folk bruge deres telefon til at svare på spørgsmål, ligesom du skal bruge en stor skærm, hvor spørgsmålene kan vises på. Har du det, er det den bedste løsning.

2. Mus

Dette er en leg, som du med garanti har leget med pebernødder, da du var barn. I dette tilfælde skal du dog ikke lege det med pebernødder. I stedet skal du erstatte pebernødderne med shots. Du skal dog stadig bruge et skakbræt, hvor disse shots kan stilles på. Herefter skal den person, der skal spille, gå ud af lokalet.

Nu skal I andre vælge et af de shots, der står på brættet, der er mus. Herefter skal I hente ham eller hende, der skal spille, tilbage. Nu skal han eller hun drikke shots, indtil vedkommende tager glasset, der er mus. Når det sker, skal der vælges en ny person, der er ”den” – sådan fortsætter man til brættet er helt tomt.

3. Hyr en komiker

Man må aldrig gå ned på sjov til en julefrokost. Derfor er det også oplagt, at man vælger at hyre en komiker, der kan underholde. Der er mange, der tror, at det er for dyrt at hyre en komiker, men det er det faktisk ikke. Du kan finde et hav af dygtige og sjove komikere, der kan hyres til en god pris til din julefrokost.

Du får selvfølgelig besøg af Nikolaj Stokholm eller Tobias Dybvad for 2.000 kr., men det kan sagtens lade sig gøre at finde en sjov komiker, der blot beskæftiger sig med det på et hobbyplan. En sådan komiker kan ofte også hyres til en god pris, så det faktisk er noget, der er til at betale. 

Check Also

underholdning julefrokost

Underholdning til julefrokost

Underholdning til julefrokost – 5 sjove indslag Julefrokostlege er noget, man aldrig bliver for gammel ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *