Home / Fest / Muntre indslag til festen
muntre indslag til festen

Muntre indslag til festen

Muntre indslag til festen – 5 sjove

Der findes mange muntre, sjove indslag, der kan gøre enhver fest bedre. Søger du inspiration til dette, vil du derfor støde på mange forslag. Derfor handler det om at være selektiv, når du skal vælge mellem dem.

Herunder finder du fem sjove indslag til festen. Blandt de fem forslag, er der sandsynligvis også en, der lever op til dine krav og ønsker. Derfor kan de fleste finde en leg eller et indslag, der er noget for dem.

1. Seddel under tallerkenen

Dette er en sjov leg. Dertil er det også en nem leg, da den ikke kræver det store. Det eneste, der kræves er, at du laver en række sedler med små udfordringer, som dernæst skal placeres under gæsternes tallerkner.

Det er op til dig selv, hvad du vil skrive på disse, men det er dog en god idé at tilpasse dem til festens gæster og deres kendskab til hinanden. Det skal helst ikke være så pinligt, at folk ikke vil gennemføre dem.

2. Quiz

Det kan også være rigtig sjovt at sætte gang i en quiz. På lige fod med den leg, der er beskrevet herover, er det dog også et indslag, der kræver, at du har forberedt nogle spørgsmål og svare hjemmefra.

Er det noget du overvejer, er det oplagt, at du vælger at bruge Kahoot til dette. Det er et system, der er blevet meget udbredt på det seneste, som gør det markant lettere at lave en quiz til en fest eller deslige.

3. Karaoke

Hvem elsker ikke karaoke? Egentlig er der ikke nogen, der elsker det. Det er netop det, der gør det hylende morsomt. At se folk uden den mindste musikalske sans give den gas i karaoke, er der ikke meget, der slår.

Her er der dog tale om en leg og et indslag, der primært passer til de fester, hvor folk kender hinanden. Ellers er det ikke sikkert, at du har held med at få overtalt gæsterne til at prøve karaokeanlægget.

4. Slå søm i

Til denne leg skal du bruge en stor træstub, en hammer og en masse søm. Legen går ud på, at hver deltager får et søm, der skal slås i stubben – og det handler selvfølgelig om at gøre det hurtigst muligt.

Man skifter til at få ét slag. Derfor handler det om at ramme rigtigt, når man har tur. Hvis man misser blot et par gange, så kan man komme langt bagud. Det er konkurrencen i det, der gør det til en sjov leg.

5. Book underholdning

Der er selvfølgelig også rig mulighed for at booke underholdning. I denne forbindelse kan du nemlig vælge alt lige fra en tryllekunstner til en DJ. Her handler det blot om at vurdere, hvad der passer til din fest. Find underholdning til festen på festindslaget.dk.

Mange tror, at det er uhyre dyrt at booke en sådan form for underholdning. Det behøver det dog slet ikke at være. Du kan finde adskillelige former for underholdning, der kan bookes til priser, hvor alle kan være med.

Find mange flere festlege her.

Check Also

10 års jubilæum

10 års jubilæum

Det er en unik dag at kunne fejre 10-års jubilæum. Det er ikke alle, der ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *