Home / Bryllup / Underholdning til Bryllup
underholdning til bryllup

Underholdning til Bryllup

Underholdning og indslag til bryllup – Find de sjoveste festlege til bryllupsfesten!

Bryllupsfester er typisk nogle af de sjoveste fester. Hvis du også gerne vil sikre, at det kommer til at gøre sig gældende for dit bryllup, så skal du sørge for noget underholdning. I denne sammenhæng har du et væld af gode muligheder. Du bliver i hvert fald præsenteret for fem sjove indslag herunder.

5 sjove ideer til underholdning til bryllup

1. Tryllekunstner

Hvis du gerne vil have et sjovt indslag, som ikke ses til specielt mange bryllupper, så er en tryllekunstner værd at overveje. Det er de færreste, der forventer, at de skal se et trylleshow, når de tager til bryllup. Derfor kan du være sikker på, at det er noget, der bliver taget godt imod – både af børn og af voksne.

Langt de fleste tryllekunstnere er dygtige til at mærke stemningen og gæsterne. På denne måde laver de et show, der passer godt til hver enkelt fest. Derfor kan du være helt sikker på, at du også kan finde frem til en dygtig tryllekunstner til et bryllup. Det vil i hvert fald et sjovt indslag, som de færreste forventer at se.

2. Quiz om brudeparret

Dette indslag kan godt laves af brudeparret, men det anbefales ikke. I stedet bør det være en quiz, der laves af enten brudepiger eller forlovere. På denne måde kan det nemlig udvikle sig til en rigtig sjov quiz. Det gør sig især gældende, hvis det er en quiz, som brudeparret ikke har fået noget at vide om på forhånd.

Når man skal lave spørgsmål til en sådan quiz, så må de selvfølgelig ikke være for svære. Dertil bør det heller ikke være spørgsmål, der er for pinlige for brudeparret. Hvis blot du opfylder disse to krav, så kan du sagtens lave en quiz til et bryllup. Du skal dog også have styr på den tekniske del og selve afholdelsen af quizzen.

3. Band eller musiker

Er det dit eget bryllup, der er tale om, så kan du også vælge at hyre et band eller en musiker, der kan komme og spille lidt musik. Ofte er det også muligt at hyre musik til en hel aften, men det er ikke alle, der har lyst til dette. Dertil er det heller ikke billigt, hvis du skal have en artist eller et band til at spille musik en hel aften.

Der er mange, der har en DJ til at styre musikken i løbet af aftenen. Det er dog ikke helt det samme som en artist eller et band, der spiller live. Derfor kan man med fordel kombinere begge dele, så artisten eller bandet spiller i en halv til en hel time. Når de har spillet, så tager DJ’en igen over.

4. Selfie Booth

Her er der tale om ét af de mere atypisk indslag. Det er dog ikke noget, der ændrer på, at det fortsat kan vise sig at være sjovt. Ikke nok med, at der er mange, der vil more sig rigtig meget med det på aftenen, så er der også et stort antal billeder fra brylluppet. Det er selvfølgelig også hyggeligt at kunne se tilbage på disse. 

Der findes faktisk mange steder, hvor det er muligt at lege kameraer, stativer mv. til sådanne formål. Derfor er det ikke noget, du selv skal bygge forud for dit bryllup. Det kan du blot leje, så det bliver afleveret der hvor festen skal afholdes.

5. Ryg mod ryg

I modsætning til ovenstående, så er der her tale om én af de mere typiske lege. Faktisk er det en klassisk én af slagsen, der bliver leget ved stort set alle bryllupper. Derfor er det også noget, de fleste kender til, om end det ikke er alle, der selv har prøvet at sidde i stolene. Det kan brudeparret til brylluppet få lov til at prøve.

Det er en meget simpel leg. De får hver især én af deres sko i hånden, så de både har en dame- og herresko. De sidder ryg mod ryg, så de ikke kan se hinanden. Nu får de stillet en række spørgsmål, som skal besvares ved at række én af skoene op. Det kan selvfølgelig være herreskoen for gommen og omvendt.

Der kan komme spørgsmål som: ”Hvem gør rent derhjemme?” eller ”Hvem er bedst til at vaske op efter sig?”.

En bryllupsfest er en helt unik aften, hvor venner og familie samles for at hylde to mennesker, der har valgt at sige ja til at leve sammen til døden dem skiller. Det er en utrolig smuk ceremoni at få lov at deltage i, og derfor vil man selvfølgelig også gerne have den bedste fest efterfølgende. Festen kan dog godt blive en smule langtrukken, hvis der på ingen måde er nogen former for underholdning til et bryllup. Underholdning kan dog være mange ting, når der tales bryllup, og derfor kan du her få nogle gode ideer til, hvordan du kan pifte dit bryllup lidt op med nogle sjove bryllupslege samt underholdning.

DJ eller band til dit bryllup

En af de helt klassiske underholdningselementer til en bryllupsfest er en DJ eller et band. Det kan dog være en stor beslutning, hvorvidt du skal vælge den ene eller den anden løsning, men det korte svar er, at du som regel for mest ud af en DJ. Hvis du finder en dygtig DJ, der har erfaring i at spille til bryllupper, så er der ingen tvivl om, at han eller hun kan skabe en atmosfære og stemning til dit bryllup, som et band vil have svært ved at gøre efter.

Live band kan være super intime, men ofte ønsker dine gæster originalsangene, og endnu bedre så kan en DJ også tage imod langt flere musikønsker fra gæsterne, da de som regel har adgang til et lidt større udvalg. Sidste fordel ved DJ’en er, at du ikke vil opleve en fuld onkel eller moster, der pludselig skal op og blande sig i musikken, da en DJ har helt styr på denne del.

Idéer til bryllupslege ved udendørs bryllup

En anden populær underholdning til et bryllup er bryllupslege. Holdes brylluppet ude, har du mulighed for at anvende helt klassiske havespil, der alligevel vil få dine gæster til at hygge sig. Det kunne eksempelvis være et spil stigegolf, badminton eller kuglestød, der alle er spil, som gæsterne med garanti vil hygge sig med – også selvom dine gæster ikke normalt at til udespil i haven. Det er også muligt at investere i de såkaldte have brætspil, så dine gæster eksempelvis kan tage et spil kæmpe skak under brylluppet.

Grunden til at disse spil vil vække dine gæsters interesser er især, hvis du holder festen på en god solskinsdag. Så vil gæsterne nemlig selv trække udenfor mellem taler og lignende, og så er det en rigtig god idé at finde nogle ting, som gæsterne kan give sig til, mens de hygger sig.

Holder du brylluppet inde, er der også rig mulighed for underholdning

Det virker måske sværere at finde god underholdning til en indendørs fest, men fakta er faktisk, at det er relativt nemt, blot noget dyrere. Her er det nemlig ofte noget med at lege noget, der gør at dine gæster kan hygge sig. Et kæmpe hit er en såkaldt Selfie Booth, hvor gæsterne kan gå ind og få taget selfier af sig selv. Netop denne mulighed giver desuden brudeparret muligheden for at gemme nogle af billederne, og på den måde skabes en masse gode minder fra festen.

Der er også nogle, der går all-in og hyrer en komiker til at komme og underholde til brylluppet. Forestil dig gæsternes ansigtsudtryk, hvis en kendt komiker pludselig træder frem for at underholde kun dem. Det er en lidt sjov ting at være vidne til som vært i hvert fald.

Til børnene er der mulighed for at lave en masse sjov, og det kræver faktisk blot noget musik og en nogle balloner, og så er der ellers fyret op for både stofdans, balondans og lignende, og så længe børnene har noget at give sig til, så kan de faktisk uden problemer holde en god fest for sig selv, mens i voksne hygger jer på et helt andet niveau.

Det er således ret nemt at finde underholdning til sin fest, og mulighederne er også mange flere såsom Spy game, Kissing Game, bordudfordringer og lignende, så det er kun fantasien, der sætter grænser for underholdningen til din fest.

Check Also

polterabend lege

Polterabend lege

Polterabend lege – få gode ideer til de bedste lege Hvis du skal arrangere en ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *