Home / Bryllup / Underholdning til Bryllup
underholdning til bryllup

Underholdning til Bryllup

Underholdning og indslag til bryllup – Find de sjoveste festlege til bryllupsfesten!

En bryllupsfest er en helt unik aften, hvor venner og familie samles for at hylde to mennesker, der har valgt at sige ja til at leve sammen til døden dem skiller. Det er en utrolig smuk ceremoni at få lov at deltage i, og derfor vil man selvfølgelig også gerne have den bedste fest efterfølgende. Festen kan dog godt blive en smule langtrukken, hvis der på ingen måde er nogen former for underholdning til et bryllup. Underholdning kan dog være mange ting, når der tales bryllup, og derfor kan du her få nogle gode ideer til, hvordan du kan pifte dit bryllup lidt op med nogle sjove bryllupslege samt underholdning.

DJ eller band til dit bryllup

En af de helt klassiske underholdningselementer til en bryllupsfest er en DJ eller et band. Det kan dog være en stor beslutning, hvorvidt du skal vælge den ene eller den anden løsning, men det korte svar er, at du som regel for mest ud af en DJ. Hvis du finder en dygtig DJ, der har erfaring i at spille til bryllupper, så er der ingen tvivl om, at han eller hun kan skabe en atmosfære og stemning til dit bryllup, som et band vil have svært ved at gøre efter.

Live band kan være super intime, men ofte ønsker dine gæster originalsangene, og endnu bedre så kan en DJ også tage imod langt flere musikønsker fra gæsterne, da de som regel har adgang til et lidt større udvalg. Sidste fordel ved DJ’en er, at du ikke vil opleve en fuld onkel eller moster, der pludselig skal op og blande sig i musikken, da en DJ har helt styr på denne del.

Idéer til bryllupslege ved udendørs bryllup

En anden populær underholdning til et bryllup er bryllupslege. Holdes brylluppet ude, har du mulighed for at anvende helt klassiske havespil, der alligevel vil få dine gæster til at hygge sig. Det kunne eksempelvis være et spil stigegolf, badminton eller kuglestød, der alle er spil, som gæsterne med garanti vil hygge sig med – også selvom dine gæster ikke normalt at til udespil i haven. Det er også muligt at investere i de såkaldte have brætspil, så dine gæster eksempelvis kan tage et spil kæmpe skak under brylluppet.

Grunden til at disse spil vil vække dine gæsters interesser er især, hvis du holder festen på en god solskinsdag. Så vil gæsterne nemlig selv trække udenfor mellem taler og lignende, og så er det en rigtig god idé at finde nogle ting, som gæsterne kan give sig til, mens de hygger sig.

Holder du brylluppet inde, er der også rig mulighed for underholdning

Det virker måske sværere at finde god underholdning til en indendørs fest, men fakta er faktisk, at det er relativt nemt, blot noget dyrere. Her er det nemlig ofte noget med at lege noget, der gør at dine gæster kan hygge sig. Et kæmpe hit er en såkaldt Selfie Booth, hvor gæsterne kan gå ind og få taget selfier af sig selv. Netop denne mulighed giver desuden brudeparret muligheden for at gemme nogle af billederne, og på den måde skabes en masse gode minder fra festen.

Der er også nogle, der går all-in og hyrer en komiker til at komme og underholde til brylluppet. Forestil dig gæsternes ansigtsudtryk, hvis en kendt komiker pludselig træder frem for at underholde kun dem. Det er en lidt sjov ting at være vidne til som vært i hvert fald.

Til børnene er der mulighed for at lave en masse sjov, og det kræver faktisk blot noget musik og en nogle balloner, og så er der ellers fyret op for både stofdans, balondans og lignende, og så længe børnene har noget at give sig til, så kan de faktisk uden problemer holde en god fest for sig selv, mens i voksne hygger jer på et helt andet niveau.

Det er således ret nemt at finde underholdning til sin fest, og mulighederne er også mange flere såsom Spy game, Kissing Game, bordudfordringer og lignende, så det er kun fantasien, der sætter grænser for underholdningen til din fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *