Home / Fest / Hvad du skal overveje når du vælger lege til festen

Hvad du skal overveje når du vælger lege til festen

Fester er en hyggelig omgåelse med venner eller familie. Her er der mulighed for at snakke om alle de ting der sket, mens man ikke har set hinanden. Men det kan godt være man oplever en akavet stemning midt i festen, og det vil man rigtig gerne undgå. Derfor skal du have lege til festen, men der er en del du skal overveje, når du vælger disse lege.

Find de sjoveste selskabslege her.

Overvej hvilken slags fest det er

Du kan selvfølgelig ikke bare begynde at lege julelege til en sommerfest, eller børnelege til en fin voksen fest. Det er derfor åbenlyst, at det er vigtigt at tage selve festen i betragtning, inden du begynder at vælge lege. Lad os sige det er en børnefødselsdag for både piger og drenge, så går det jo ikke rigtig, at man laver druk lege, det giver i hvert fald ikke meget mening.

For de unge er det nok mere druklege og jeg har aldrig, der dur til festerne. Men hos de små er det nok nærmere lege som ballon-legen, hvor man skal poppe hinandens balloner, eller stop dans. Hvor det hos de voksne, nok er sådan noget som tegn og gæt, eller teamworks lege. 

Er der fx svenskere med? Eller andre, der ikke snakker så godt dansk.

Er de venner eller familiemedlemmer du inviterer til festen glade for nogle fjollede lege? Eller er de mere glade for små hyggelige lege, hvor man får mulighed for at snakke med hinanden. Og hvis man arrangerer lege for en børnefødselsdag, er det selvfølgelig også vigtigt, om det er for piger eller drenge, eller begge dele. Legene skulle gerne være sjove for alle til festen.

Hvis dette er tilfældet så kan du finde lege på svensk her på fest-tips.se, hvis du er løbet, tør for ideer. Så husk de mange overvejelser, du skal tage inden du vælger legene til din fest, og så er du sikker på det bliver en succes. 

Check Also

25 års jubilæum

25 års jubilæum

Det er noget helt unikt at kunne fejre et 25-års jubilæum. Det er gældende, uanset ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *