Home / Fest / Underholdning til privatfest
underholdning til privatfest

Underholdning til privatfest

Underholdning til privatfest

En fest bliver altid bedre, hvis der er sørget for lidt underholdning. Der er dog mange muligheder for dette, hvorfor det kan være svært at vælge. Hvis du gerne vil sørge for noget underholdning til din privatfest, så kan du herunder finde en række gode forslag til lege og indslag.

Find underholdning til privatfesten her

1. Få en DJ til at spille musik

Afhængigt af størrelsen på din privatfest, kan du vælge at få en DJ til at spille musik. Er der tale om en mindre fest for dig og en gruppe venner, så er det ikke sikkert, det er ideelt. Er det en stor fest, hvor der også er et stort antal deltagende gæster, kan det være et godt indslag.

Det er dog ikke den billigste form for underholdning, du kan finde til din privatfest. Er det en prioritet, at dine udgifter holdes nede, så er dette næppe det rette valg.

2. Hyr en komiker

I denne forbindelse er der mange, der tror, at det bliver hamrende dyrt. Sådan behøver det dog ikke at være. Du kan finde mange dygtige komikere, der blot arbejder med faget som en bibeskæftigelse eller som er på vej op.

Finder du sådanne komikere, så kan du typisk få en god pris. Det er et godt valg, hvis du gerne vil overraske dine gæster lidt. Det er nemlig de færreste, der forventer en komiker, når de tager til privatfest – og det er netop dét, der kan gøre det sjovt.

3. Overrask gæsterne med en tryllekunstner

Dette er igen en form for underholdning, som mange ikke regner med at skulle opleve, når de deltager i en privatfest. Derfor er det selvfølgelig også noget, der kan være sjovt at overraske gæsterne med.

En tryllekunstner kan bruges, uanset om det blot er en vilkårlig privatfest eller en fødselsdagsfest. Dertil kan han eller hun også underholde, uanset hvilke gæster, der deltager. En professionel tryllekunstner kan nemlig tilpasse sit show til publikum. Derfor vil de også underholde på anderledes vis overfor voksne end børn.

4. Drukspil

Hvis du blot ønsker at sætte gang i festen, men gerne vil undgå at investere alt for mange penge i det, så er det oplagt at sørge for nogle drukspil. I denne sammenhæng er der et væld af muligheder. Det kan nemlig være alt lige fra kortspil til beer pong.

I denne forbindelse bør det selvfølgelig også nævnes, at det kan være svært at arrangere sådanne spil, hvis der er tale om en stor forsamling. I så fald kan du forsøge at lave turneringer i beer pong el.lign.

5. Pakkeleg

Men er det ikke kun til jul, at man holder pakkeleg? Det er der faktisk ikke nogen regel om. Du kan enten stå for at købe lidt små gaver selv, eller du kan bede dine gæster om at medbringe dem. Uanset hvad, så er du sikret, at det er sjovt et indslag.

Det er de færreste, der regner med at skulle spille pakkeleg til en sommerfest i haven. Det er dog blot med til at gøre indslaget endnu sjovere.

Check Also

høvdingebold

Høvdingebold

Høvdingebold – her finder du de officielle regler til høvdingebold Høvdingebolig er en leg, de ... Læs mere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *